dimarts, 19 de desembre del 2017

El Nadal al parvulari

El mes de desembre vesteix el nostre espai d'infantil de NADAL. Des del dia 1 ens trobem cada tarda tots i totes per berenar plegats, cantar nadales i obrir el nostre CALENDARI D'ADVENT.




Fa uns dies vam rebre la visita del XIU XIU FUMERA, un personatge molt de Solc que cuida el nostre Tió i que, amb tots els seus ulls, és capaç de veure-ho tot! Els nois i noies de sisè ens van explicar la seva història, carregada d'emocions i de tradició oral fruit d'aquests anys d'escola.


(feu clic per  veure el vídeo de la seva arribada)



I amb l'arribada del TIÓ, que va aparèixer un matí fred d'hivern, l'emoció i la sorpresa ja s'instal·la amb nosaltres per fer-nos viure moments plegats plens de significat. Aquest any, el Tió ha vingut acompanyat dels TRES REIS D'ORIENT. Els infants se'ls miren amb ulls grans i màgics! Cada matí,  l'hi porten ofrenes i menjar!



La cuina fa olor dolça, doncs a mida que avança l'Advent anem fent activitats nadalenques i cuinem les tradicionals GALETES de Nadal! Mmmmm, que bones!











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

English Project

During the last semester we have been working vocabulary of spring and summer through puzzles and memories. We have also learned the summer ...